Nya vägar och nya mål, dags att ta första steget…

Hej fina bloggläsare

Hoppas året har börjat bra och att du har planerat in saker i livet som inspirera dig. Ibland är vägen lite krokig och man måste fatta olika beslut för att ta sig dit man vill. Vi får kämpa med rädslor och tvivel. Det viktiga är att fortsätta och agera och inte ge upp. Vi måste lyssna på det vi får till oss och ta ett steg i den riktningen informationen pekar. Vi har sällan facit i handen och vet inte hur det skall gå till, utan behöver utforska vägen och se vart våra val leder oss. Ett steg leder till ny information och gör vi något med det som dyker upp så kommer vi till slut att ta oss i mål. Det gäller att fortsätta och inte ge upp.

När jag tittar i backspegeln så ser jag att det är precis så det är. Vägarna har varit långt ifrån spikraka men tack vare att jag bara fortsatt med målet i sikte så har jag tillslut kommit fram även om det många gånger sett omöjligt ut. Den vissheten gör att jag vet att det fungerar och det inspirerar mig till att fortsätta. Jag vet att det går jag har gjort det tidigare och kommer att göra det igen.

 

SKAPA DET LIV DU ÄLSKAR ATT LEVA är vårt motto på Hermansdal, det får oss att hoppa upp ur sängen på morgonen och vilja ta tag i dagen.

Det är verkligen full fart hela dagarna. Vår första upplaga av ”Nyckeln till Hälsa” är snart slut och det är dags att trycka upp nya böcker, det känns fantastiskt roligt och spännande. Nu tar vi ”Nyckeln till Hälsa” till nästa nivå, den kommer att finnas hos bokhandlare, i nätbokhandeln och även på bibliotek.

Vi försöker hitta lösningar för en ljudbok utan att förlora alla tester med mera så håll tummarna. Planeringen är även i full gång med fördrag, kurser och lite annat smått och gott som vi kommer att presentera längre fram. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när tempot är högt och se till att man får stunder med återhämtning för att balansera upp tillvaron. Det där med lagom dos av yin och yang ni vet 🙂

Som vi berättade tidigare så inleder vi 2018 med ett presentera vårt nyhetsbrev som du kan skriva upp dig på om du vill ha svar på frågor, tips och lite recept och annat hälsonyttigt från oss.

Fler nyheter är att vi blir med en helt ny hemsida och ny plattform för bloggen. Vi får med det andra möjligheter att utveckla Hermansdalsbloggen och vi samlar allt på ett ställe. Det känns inspirerande att kunna växa och utöka våra verktyg och på så sätt kunna nå ut till fler. Vi hoppas att ni vill följa med och att vi ses på  ”nya” HERMANSDALSBLOGGEN

 

 

Det känns lite som att flytta hemifrån. Vi föddes som blogg på Bloggportalen ANdlig Livsstil och har vuxit upp där, men nu är det dags att stå på egna ben. Vi flyttar hemifrån till egen lägenhet och håller nu på att packa så att våra blogginlägg här följer med oss till den nya sidan. Vi kommer att ligga kvar här hos Tarotguiderna till den 31 januari, men ni hittar oss redan nu på www.hermansdalsbloggen.com

Följ oss gärna på vår FB-sida Hermansdal QiWell  så missar du inget, vi kommer att lägga ut info där också så att ni hittar till nya bloggen.

HOPPAS ATT DU VILL FÖLJA MED OSS 🙂

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie 

VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig. Även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

 

Hermansdal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *