Är man energikänslig behöver man ett starkt immunförsvar

Med ökad kunskap och alternativt vetande så får man insikter som gör att man inte kan backa bandet.

För att få en förändring så behöver vi alltid starta med oss själva. Det kan absolut vara skönast att inte veta och bara fortsätta livet som det är och de gör nog de flesta tills det är något som börjar gnaga och kännas obekvämt på det ena eller det andra sättet.

Jag har många gånger funderat på varför inte människor väljer nya vägar när de märker att den de går på får dem att må dåligt på det ena eller det andra sättet, eller att de aldrig når sina mål, vad beror det på?

För mig berodde det på att jag inte trodde att det fanns en lösning på mina problem. Den västerländska medicinen ingav mig en känslan av att jag hade otur när jag blev sjuk och gav mig mediciner och något annat än det kände jag inte till. Det fanns ingen anledning till att jag mådde som jag gjorde det bara blev så. Ingen frågade vad jag åt, hur jag levde och mådde i mitt liv.

Jag hade ingen aning om att mina känslor var ett sätt för själen att tala om att resten av min kropp inte mådde bra och ännu mindre förstod jag att jag faktiskt kunde påverka dem och hur jag mådde genom hur jag levde. Jag förstod inte att ju mer brist jag fick i mitt kroppsliga system desto känsligare blev jag.

 

Jag har alltid varit energi känslig och läser av omgivningen människor och djur så har det alltid varit, men det eskalerade, jag blev känsligare och känsligare. Det gick så långt att jag blev dränerad av att vistas i stora folksamlingar och valde att gå och handla på tider jag visste att det var så lite folk som möjligt i affärerna. När jag var ute och tävlade med mina hästar så blev jag alltid sjuk det slog aldrig fel. Jag kunde helt enkelt inte stänga av, jag var för öppen, omgivningens energi gick rakt in. Att då befinna sig på en tävlingsplats med nervösa och tävlingsinriktade människor och stressade djur var jätte jobbigt för mig.

Med kunskapen från den kinesiska medicinen och lite andra verktyg så kan jag nu till min stora glädje konstatera att jag blir starkare för varje dag som går. Jag och min unghäst ”Joey” Heaven Sent a Gift har varit ute på vår första tävling tillsammans och jag klarade hela metinget utan att bli det minsta sjuk eller svag. Jag behövde inte ens arbeta för att hålla andras energi på avstånd det fanns ett naturligt skydd som ett immunförsvar för andras energier, jag kunde vara mig själv och med min häst i nuet. En del av er kommer att förstå vad jag pratar om det är en befrielse att på ett helt naturligt sätt kunna hålla ställningarna mot allt som cirkulerar runt omkring en.

Så vad vill jag nu säga med allt det här?  Min slutsats är att vi skall reflektera över om vår känslighet ökar så mycket att vi tillslut mår dåligt av att vistas i folksamlingar och andras energier så betyder det något.

När vi blir svaga så blir vårt immunförsvar det också, och vi blir lättare sjuka, men det påverkar även vår känslomässiga skydd mot omgivningen och oss själva. Vem känner inte igen att när vi är trötta så är vi extra känsliga? Eller hur? Så att ta hand om sig själv och se till att stärka vår kropp med bra näring, att vi är sanna mot oss själva och att vi har balans i livet på alla plan kommer att hjälpa oss stort. Inte bara kommer vi att kunna hålla ställningarna mot förkylningar utan vi kommer även att klara av att hålla ställningarna mot vad som finns runt oss i energi och känsloform. Det är inte lätt att vara i nuet och harmonisk om man känner av allt och alla runt omkring sig.

 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Håll utkik den 1 december släpps vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Hermansdal

12 Comments

    • Vi rekommenderar dig att läsa vår bok som kommer den 1 december Lena. Där kommer du finna många tips och råd på hur man stärker och balanserar kroppen och är man energikänslig kommer det att bli bättre i takt med att kroppen blir starkare. Vänligen Tina & Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *