Moxa- en uråldrig kunskap som läker, stärker och föryngrar

Hej alla fina bloggläsare…

Fantastiskt roligt att så många gillar det vi skriver och tycker att hälsa, välmående och kinesisk medicin är lika intressant som vi gör. Det känns oerhört inspirerande att vi har så många läsare på bloggen och att vi får mail där ni undrar när boken kommer och när vi kommer att sätta igång med våra kurser. Ett stort tack!!! Ert enorma intresse är bensinen som får oss att vilja ge er mer.

Idag kommer vi skriva lite om moxa som en är en kraftfull del av den kinesiska medicinen och kallas för ”The Fire of Life”. Det är en fantastisk behandlingsmetod som är som gjord för vårt tämligen kalla och råa klimat här i Sverige. Man kan moxa på många olika sätt och med många olika tekniker för att nå olika resultat, idag vill vi göra er nyfikna på saltmoxa.

Det är en enkel behandlingsmetod som alla kan göra hemma, när man väl har lärt sig hur det skall gå till. Man tänder moxan ute och när den slutat ryka så tar man in den och börjar behandlingen, på det viset så slipper man röken inomhus, vilket annars kan kännas som ett hinder för att använda moxa.

Saltmoxa kan man göra varje dag då den har så många positiva effekter på kroppen. Den föryngrar och vitaliserar  hela kroppen på både in- och utsida. Eller mer korrekt är att det som händer i kroppen på insidan avspeglar sig på utsidan. Så när insidan vitaliseras och kommer i balans så ser man mer vital ut, för att man helt enkelt är det.

Här får ni några exempel på när man framgångsrikt använder saltmoxa:

 • Frusenhet
 • Kalla händer och fötter
 • Övervikt
 • Magbesvär
 • Ryggvärk
 • Trötthet, brist på energi
 • Utmattningssyndrom
 • Svaghet, orkeslöshet
 • Hemorrojder, åderbråck
 • Prolapser
 • Stärkande
 • Föryngrande (Anti-age)
 • Stärka immunförsvaret

Vi vet hur otroligt effektiva moxabehandlingar är i alla former och är glada för att saltmoxan gör det möjligt för alla att behandla sig själva hemma.

På våra kurser  på Hermansdal kommer vi att lära ut hur man använder saltmoxa, som en vardaglig behandling, och har ni väl prövat kommer ni inte vilja sluta.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Håll utkik för den 1 december kommer vi att presentera vår bok om den kinesiska medicinen. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. Vid slutförsäljning kommer boken finnas åter för leverans efter ca 3 veckor. Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. 

Vill du läsa och lära dig mer om den Kinesiska Medicinen så inspireras gärna av våra tidigare blogginlägg:

Klicka här för att komma till våra PODDINSPELNINGAR

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Hermansdal