Våra små dunbollar börjar bli stora…

I Smålands djupa skogar på en gård vid namn Hermansdal finner ni mig där jag bor tillsammans med hästar, hundar, katter, kaniner och höns. Det är en gåva att få bo på en så magisk plats som Hermansdal faktiskt är. Jag och mina djur bor som inneboende på gården som ägs av min bästa vän.

För snart 7 veckor sedan hade vi den stora lyckan att få se våra första små kycklingar komma till världen. Små kycklingar måste nog vara bland det sötaste som finns! Jag hade nog kunnat bo i hönshuset hela första helgen haha… Det gick liksom inte att se sig mätt på dessa små dunbollar!

Men kycklingar växer snabbt och nu går vi istället och väntar på att se vilka som är tuppar och vilka som är hönor. Jag är ganska säker på att av 6 kycklingar så är det två tuppar och två hönor, de andra två är fortfarande osäkert…

20161013_083025

 

Önskar dig en fin dag! 

Följ mig gärna på Facebook:

https://www.facebook.com/hermansdalseko/

https://www.facebook.com/Hermansdal-326842040803103/?fref=ts

Hemsidan: http://www.hermansdal.com/

 

Vivi

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *